Кошница

Нямате продукти във вашата кошница!

Продукти

Полезна Информация

Рециклация

 

ВЕНДИ-101 ООД Ви предлага услугата по зареждане и рециклиране на Вашите тонер касети

С презареждане на вашата тонер касета вие не само пестите пари, но и допринасяте за намаляване на вредните отпадъци и съхраняването на околната среда!  Важно е да се знае, че зареждането и рециклирането на тонер не е за сметка на качеството и няма причини да бъде нарушена гаранцията на вашия принтер или копирна машина.

При продължителна употреба на тонер касета тя се износва и започва да печата бледо или с дефекти. Затова след няколко цикъла на зареждане е нужно да се рециклира.

Ето какво представляват двата процеса:

  • Зареждане, пълнене на тонер и презареждане на тонер касета.

Зареждането представлява разглобяване и почистване на тонер касетата, смазване на механичните части и зареждането й с подходящ тонер.

  • Рециклиране и стриймиране.

Състои се в подмяна на всички негодни компоненти в касетата: барабани, почистващи ножове,  магнитни и девелоперни ролки, лагерни втулки и т.н. След което се изпълняват стъпките, описани в зареждане на тонер касета.

Как да сте сигурни, че касетата Ви е годна за зареждане?

За да сте сигурни, че тонер касетата Ви не е физически повредена пуснете нещо да се печата на собственият Ви принтер. Ако на разпечатката има тъмни петна, точки или замазване  на изображението или пренасяне по-долу на листа, означава че на касетата  ви има физически дефект   и е нужна замяна на оптичен барабан и/или нож и др. В такива случаи се налага рециклиране на касетата.

„ВЕНДИ-101“ ООД зарежда и рециклира всички видове тонер касети за лазерни принтери, мултифункционални устройства и копири Canon, HP, Dell, Kyocera, Lexmark, Xerox, Brother и Epson.

За запитвания и поръчка: 0431/6 60 40, 0431/6 60 44, 088 99 77 507, 0889 11 39 69

Всички цени на сайта са с включено ДДС 20%.

 365 дни х 24 часа е на Ваше разположение нашият сервиз!