Кошница

Нямате продукти във вашата кошница!

Продукти

Полезна Информация

Политика за поверителност

 

Политика за поверителност

 

Тази интернет страница www.wendi101.com  се притежава и управлява от „ВЕНДИ-101“ ООД в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба. Ние разбираме, че като посетител на нашия Уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме.

 

Настоящата Политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез този Уебсайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от ВЕНДИ-101 на основание други законосъобразни способи, подлежащи на друг вид регламентиране и посочени изрично в раздел Общи условия и правила. Тя има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за Вашите права. „ВЕНДИ-101“ ООД запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по подходящ начин.

 

ВЕНДИ-101“ ООД не обработва лични данни на лица под 16 години, без съгласието на техните родители или законни представители.

 

„ВЕНДИ-101“ ООД се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. „ВЕНДИ-101“ ООД използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани.

 

Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване,  проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

 

Лични данни, които обработваме

 

За да използвате нашия сайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Събираме от Вас лична информация само, когато ни я предоставите доброволно : в случай, че сте избрали да се регистрирате на нашия Уебсайт и да използвате предлаганите, чрез него онлайн услуги се изисква да предоставите някои лични данни, като например име(на), телефонен номер, адрес, електронна поща;  при абонирате за получаването по електронна поща на актуални новини за нашите продукти / електронна поща / . Ако сте се съгласили да получавате електронен бюлетин от ВЕНДИ-101 ООД, ние използваме Вашата електронна поща, за да Ви изпращаме периодично информация за нашите актуални предложения за продукти, промоции, игри, кампании и друга любопитна информация.
На нашата интернет страница може да има съобщения за игри, промоции, анкети и кампании, в които може да участвате, както и препратки към такива активности (напр. във Facebook). Ние използваме предоставената от Вас информация само в случаите, които сте се съгласили да участвате в тези активности, за да осъществим контакт с Вас.

 

Събраната информация се обработва от „ВЕНДИ-101“ ООД единствено с цел предоставяне на искани от Вас услуги, подадени от Вас заявки/поръчки и осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите лични данни, ние се задължаваме незабавно да ги унищожим, освен ако няма законов срок за тяхното съхранение.

 

Вашите права

 

Вие имате:

 

право на достъп до личните Ви данни, обработвани от “ВЕНДИ 101” ООД;

право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

право да бъдете уведомен/а преди да бъдат разкрити за пръв път личните Ви данни на трети лица или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг и да Ви бъде предоставена възможност да възразите срещу такова разкриване и използване;

право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг.

Ако искате да упражните правото си на достъп до Вашите лични данни или да ги коригирате, може да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

 

Начините за събиране и обмен на лична информация, които ние използваме са:

 

Форма за регистрация , за която подробно може да получите информация тук.

Форма за контакт, чрез която се обслужват заявки от наши клиенти и/или регистрирани на Уебсайта потребители.

Онлайн чат със сътрудник на “ВЕНДИ 101” ООД от Център за обслужване на клиенти, чрез който се обслужват наши клиенти и/или регистрирани на Уебсайта потребители.

E-mail

Предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:

 

за идентификация на Вашите заявки, подадени през формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;

за идентификация и обработка на направени от Вас поръчки през електронния магазин на сайта;

за абониране и идентификация при провеждане на игри и онлайн кампании;

за изпращане на информация към Вас относно продукти и услуги на компанията, в случай че сте се абонирали за електронен бюлетин от “ВЕНДИ 101” ООД.

Тази Политика за поверителност  е актуализирана за последен път на 24.05.2018г.