Кошница

Нямате продукти във вашата кошница!

Продукти

Полезна Информация

Как се извършва доставката?

 

Доставката е безплатна на територията на Република България при поръчка на стойност над 400 лв с ДДС / не важи за електрически скутери и велосипеди/ . В случай, че общата стойност на избраните продукти е под тази сума, доставката е за сметка на клиента.

Извършва се чрез куриерска фирма, избрана от ВЕНДИ-101 ООД. При условие, че клиентът желае различна от стандартната куриерска услуга, доставката е за негова сметка.

Някои от продуктите са с безплатна доставка за цялата страна. Това е отбелязано в пълната информация на продуктите.

Ако поръчката е направена след 16:00 часа през работните дни, доставката се извършва на следващия ден на посочените от клиента адрес и предпочитан час.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура по банков път, гаранционна карта и ръководство за употреба.

ВЕНДИ-101 ООД си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

 

Връщане на стока

Можете да върнете поръчката си в срок до 14 дни след датата на покупката. Транспортните разходи по връщането се поемат от купувача! Стоката трябва да е в пълна окомплектация (кашони, книжки, дискове, пликове и т.н.), с непроменен софтуер и ненаранен външен вид.

На право на връщане не подлежат стоки, които не отговарят на това описание. ВЕНДИ-101 ООД може да Ви предложи друг продукт на същата или по-голяма стойност или да Ви върне парите в срок от 30 дни след връщането на продукта от страна на клиента.

 

* ВЕНДИ-101 ООД си запазва правото да откаже връщане на стоката в специални случаи, които не са описани в условията за връщане