Кошница

Нямате продукти във вашата кошница!

Продукти

Полезна Информация

Как се поръчва?

 

Как да поръчам?

 

Toва не е електронен магазин, а каталог на предлаганите от  нас продукти  . Продуктите, могат да се поръчат по телефон или по email.

 

Как ще получа поръчаната стока?

Стоките се получават по куриер, чрез куриерска фирма, избрана от ВЕНДИ-101 ООД.

 

Как се извършва плащането?

 

· Банков превод – След заявка по телефон или имейл, ще Ви изпратим документ, който съдържа желаната от Вас стока, цената на избраната стока и банкова сметка, по която да преведете парите. След извършен превод и неговото отразяване, стоката ще Ви бъде изпратена. Валидността на поръчката е 3 работни дни.   

 

Мога ли да върна поръчаната стока, ако не ми хареса?

Може да върнете поръчката в срок до 14 дни, след датата на покупката. Транспортните разходи по връщането се поемат от нас. Продуктите трябва да са в пълна окомплектация, с непроменен софтуер и ненаранен външен вид, с нерегистрирана или удължена гаранция и да не са били изработени по индивидуална поръчка.

 

Каква е гаранцията на продуктите?

Гаранцията на продуктите можете да видите в характеристиките им. Информацията за гаранцията обикновено се намира в края на списъка със спецификации.

 

Ако имате други въпроси, може да се свържете с нас чрез нашия онлайн чат, където веднага ще получите необходимата информация.

Skype: wendi101