Кошница

Нямате продукти във вашата кошница!

Продукти

Полезна Информация

За Нас

 

 

История
 

Фирма ВЕНДИ 101ООД  е българска търговска фирма, основана през пролетта на 1990 г. в гр.Казанлък. Компанията развива и обогатява своята дейност в условията на динамично променящ се, пълен с предизвикателства и възможности пазар. Паралелно с разрастването на дейността, се развиват и увеличават предлаганите продукти и услуги. ВЕНДИ 101ООД   завоюва и утвърди лидерската си позиция в региона, на пазара за продажба и сервиз на фискални устройства, офис техника, консумативи, изграждане и поддръжка на системи за сигурност.
 
ВЕНДИ 101 ООД  е Първия оторизиран сервиз за касови апарати в Старозагорска област.
 
Ние вярваме, че в основата на просперитета на компанията са непрекъснатият стремеж за развитие, новаторството, активната позиция и лоялност към клиента. Основни принципи в нашата работаса: да предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители, да създаваме дългосрочни бизнес отношения с нашите клиенти, непрекъснато да инвестираме в усъвършенстването на нашите професионални знания и умения.
Екипът на фирмата, съставен от широк кръг специалисти с техническо образование, е в състояние да отговори на изискванията и финансовите възможности на всеки един клиент. Работещите периодично се обучават за работа и сервиз на постъпващата нова техника и програмни продукти.ВЕНДИ 101ООД    е спечелила доверието на голяма част от фирмите работещи в региона, с които е изградила надеждни и стабилни търговски и сервизни взаимоотношения.
 
Предмет на дейност
 

 1. Продажба, асемблиране, сервиз на нови и втора употреба настолни и преносими компютри, таблети, съвъри и др.;
 2. Продажба и сервиз на всички модели касови апарати, фискални принтери и допълнителни устройства с данъчен терминал за връзка с НАП;
 3. Продажба и сервиз на термо и етикиращи принтери, електронни везни, баркод скенери, четци за карти;
 4. Системна интеграция, структурно окабеляване, изграждане на системи за видеонаблюдение и сигурност;
 5. Монтаж и поддръжка на телефонни централи и друга комуникационна техника;
 6. Софтуер:
-          Операционни системи: Microsoft -регистриран партньор за гр.Казанлък;
-          Приложен софтуер;
-          Антивирусен софтуер;
-          Софтуер за сървъри;
-          ТЪРГОВСКИ СОФТУЕР- представител за гр. Казанлък на МИКРОИНВЕСТ, ЕЛТРЕЙД, МИСТРАЛ и др.
 
 1. Продажба на GPS устройства и аксесоари за тях;
 2. Продажба и сервиз на мрежово оборудване;
 3. Продажба на консумативи и аксесоари: мастилени - касети , глави, патрони; тонеркасети –оригинални и съвместими; принтерна , копирна , факс хартия ; хартиени ролки . Термотрансферни ролки . Ролки за етикетиращи клещи и принтери. Мастила . Тонери . Акумулатори батерии , адаптори , зарядни . Компютърни кабели, преходници и конектори .
 4. Рециклиране и зареждане на тонер касети и мастилени глави;
 5. Абонаментна поддръжка на компютърно, мрежово оборудване, периферия, системи за видеонаблюдение, рециклация на тонер касети с вземане и връщане от врата до врата и др.
 
МИСИЯ
 

Мисията на ВЕНДИ-101 ООД е да доставя и сервизира висококачествени продукти на българския потребител,  да консултира и решава проблемите на клиентите си при умерени цени, осигуряващи рентабилността и просперитета на организацията
 
ДЕВИЗ
 

СЕРВИЗ и ТЕХНОМАРКЕТ  
ВЕНДИ-101 винаги Ви дава повече  
 
СЕРВИЗ
 

Сервизните услуги са важна част от дейността на ВЕНДИ - 101 ООД. С екип от специализирани специалисти полагаме непрекъснати услия да поддържаме високо ниво на обслужване, да получавате бърз и коректен гаранционен и извънгаранционен ремонт на Вашите фискални системи/ касови апарати, фискални принтери и др./, компютърна и офис техника, принтери, електронни везни, системи за видеонаблюдение и охрана и др.
 
ВЕНДИ-101 ООД е лицензиран фискален център с най-големият опит - 22 години, за гр.Казанлък! Фирмата работи със всички производители на касови апарати и фискални принтери – ДАТЕКС, ДЕЙЗИ, ЕЛТРЕЙД, ЕЛИКОМ, ИНКОТЕКС, ИСЛ, ТРЕМОЛ. Осигуряваме гаранционно и извънгаранционното обслужване на Вашите касови апарати, фисклани принтери и цялостни търговски системи.
       Цените на нашите сервизни договори за поддръжка на касови апарати/фискални принтери/ започват от 18.00 лв с ДДС за 1 година.
 
Гаранционно обслужване- ВЕНДИ-101 ООД е официална  партньорска приемна, за гр.Казанлък и областта, на СТЕМО СЕРВИЗ, който е оторизиран сервиз на HP, Cisco, Fujitsu, Dell, Canon, Toshiba, Xerox, LG, BenQ.
 
Извънгаранционно обслужване- с доказан опит и професионализъм, обслужваме пълната гама марки от компютри, лаптопи, монитори, принтери, съвъри, аксесоари, независимо дали са закупени от нас или от друг доставчик. Поддръжка на Вашата складова или счетоводна програма/ВЕНДИ-101 е представител за гр.Казанлък на MICROINVEST/Микроинвест/,  DETELINA/ДЕТЕЛИНА/, STORE /СТОРЕ/, ORAK ENGINEERING/ ОРАК Инженеринг/ и др.
 
Допълнителна гаранция- удължава периода на гаранционно сервизно обслужване и разширява нивото на сервизни услуги, които клиентите получават със стандартната гаранция.
 
Абонамент -  удобна за клиентите форма на сервизна поддръжка в дългосрочен план, с предварително договорени параметри- време за реакция, място на ремонт и др. Възможност за предоставяне на оборотна техника, периодична диагностика и профилактика, софтуерна поддръжка и др.
 
Интегриране на техника- интегриране на новозакупена техника във вече съществуваща система, добавяне на нови функции, хардуерно и софтуерно съвместяване, повишаване на ефективността и бързодейст