Кошница

Нямате продукти във вашата кошница!

Продукти

Полезна Информация

Как се извършва доставката?

 

Доставката е безплатна на територията на Република България при поръчка на стойност над 400 лв с ДДС. В случай, че общата стойност на избраните продукти е под тази сума, доставката е за сметка на клиента. При поръчки на стойност под 400 лв с ДДС, цените за доставка се изчисляват автоматично при поръчка на стока, като се визуализират и също включват ДДС.

Извършва се чрез куриерска фирма, избрана от ВЕНДИ-101 ООД. При условие, че клиентът желае различна от стандартната куриерска услуга, доставката е за негова сметка.

Някои от продуктите са с безплатна доставка за цялата страна. Това е отбелязано в пълната информация на продуктите.

Доставката се извършва в рамките на работния ден за град Казанлък, ако поръчката е направена преди 16:00 часа. Ако поръчката е направена след 16:00 часа през работните дни, доставката се извършва на следващия ден на посочените от клиента адрес и предпочитан час.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

ВЕНДИ-101 ООД си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

 

Връщане на стока

Можете да върнете поръчката си в срок до 7 дни след датата на покупката. Транспортните разходи по връщането се поемат от ВЕНДИ-101 ООД, при условие, че стоката е върната със същите куриерски услуги, с които е получена! Стоката трябва да е в пълна окомплектация (кашони, книжки, дискове, пликове и т.н.), с непроменен софтуер и ненаранен външен вид.

На право на връщане не подлежат стоки, които не отговарят на това описание. ВЕНДИ-101 ООД може да Ви предложи друг продукт на същата или по-голяма стойност или да Ви върне парите в срок от 30 дни след връщането на продукта от страна на клиента.

 

Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на: 
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

ВЕНДИ-101 ООД си запазва правото да откаже връщане на стоката в специални случаи, които не са описани в условията за връщане